Onze diensten

Al meer dan 12 jaar verzorgen wij de werving en selectie van vastgoedmensen. Naast werving en selectie, zijn wij voor veel van onze relaties ook een sparringpartner als het gaat om organisatorische en persoonlijke ontwikkelvragen. Daar zijn wij sterk in, dankzij onze persoonlijke en betrokken aanpak en ruime kennis van de binnen- en buitenlandse vastgoedmarkt.

Werving & Selectie

Bij ons kun je terecht als je op zoek bent naar vastgoedtalent. Wij bemiddelen op alle niveaus, van assistent-rollen tot directiefuncties.

Meer informatie

Executive search

Wij hebben al jarenlang een groot relatienetwerk en kandidaten bestand, waardoor we op directieniveau voor onze opdrachtgevers het juiste talent kunnen werven.

Meer informatie

Interim & advies

Wij bemiddelen ook bij de invulling van interim functies. Dit levert tijd en rust op bij het zoeken naar een vaste invulling van de positie.

Meer informatie

Ondersteuning selectieproces

Zelf geen tijd voor of kennis van het werven van personeel? Wij kunnen onze opdrachtgevers hierbij ondersteunen. We fungeren in dat geval als interne recruiter.

Meer informatie

Overname- en participatiebegeleiding

Wij begeleiden en adviseren opdrachtgevers bij de aan- of verkoop van bedrijven. En ook in het geval een medewerker de mogelijkheid krijgt om te participeren in het bedrijf, staan wij klaar voor de juiste begeleiding hiervan.

Meer informatie

PropertyPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.