Noord-Brabant
32 - 40 uur
HBO WO
Pas jij in een klein team van vastgoed professionals, werkend vanuit een kantoor in Eindhoven? Beschik jij over meerdere jaren ervaring in het commercieel vastgoed en speel je graag een actieve rol in het vormgeven van het huisvestingsbeleid van jouw klantenkring? Dan drinken wij graag met jou een kop koffie.

Real Estate Consultant, Stedenrij, Eindhoven

Nieuw

Wat ga je doen als Real Estate Consultant? 

De Real Estate Consultant richt zich onder meer op Tenant Representation en dan met name op het (her)onderhandelen van huur- en koopovereenkomsten. Een belangrijk aandachtsgebied bestaat uit het oplossen van strategische en bedrijfskundige vraagstukken op het gebied van vastgoed financiën (waardebepaling, analyse, huur-eigendomsscenario’s etc.), locatieonderzoek en daarmee samenhangende onderwerpen. De Real Estate Consultant werkt daarbij puur voor de eindgebruiker van commercieel onroerend goed. Als professional en gelijkwaardige sparringpartner bied je de klanten realistische oplossingen voor complexe projecten.

Dit ben jij

  • Relevante afgeronde opleiding op HBO of universitair niveau;
  • Minimaal enkele jaren ervaring met en kennis van commercieel onroerend goed, bij voorkeur opgedaan bij vastgoedmanagement organisatie of één van de grotere internationale advies of makelaarskantoren. Hierbij gaat het voornamelijk om een kennis van commercieel vastgoed, capital markets, financiële / rekenkundige vastgoedvraagstukken en een stevige juridische basiskennis van het huurrecht.

karakter / persoonskenmerken;

  • Procesmatig een kei, omdat er veel trajecten parallel lopen;
  • Zelfstandig kunnen werken onder (hoge) druk;
  • Je legt de lat hoog, alle details moeten kloppen;
  • Sterke communicatieve vaardigheden;
  • Gewend om verantwoordelijkheid te dragen;
  • In staat om multi- en interdisciplinair samen te werken op management niveau;
  • Een flexibele en klantgerichte instelling en een collegiale houding;
  • Doorzettingsvermogen en een juiste werkmentaliteit is onmisbaar.

Over het bedrijf

Stedenrij is een landelijk opererend huisvestingsadviesbureau, dat organisaties ondersteunt bij het optimaal inzetten van hun huisvesting (in eigendom of gehuurd) ten behoeve van de bedrijfsvoering. Stedenrij is actief voor zowel nationale als internationale opdrachtgevers, waarbij het dienstenpakket alle aspecten van Corporate Real Estate Management & Consultancy omvat.

Stedenrij werkt al jarenlang in een klein kernteam van vastgoedprofessionals, die zonder uitzondering over veel vastgoedkennis en werkervaring beschikken. Mede hierdoor zijn ze andere partijen vaak te slim af. Door een goede analyse van de klantvraag te maken, wordt in overleg met de klant een gedegen huisvestingstrategie bepaald en door Stedenrij uitgevoerd. Hierbij wordt kordaat, secuur, creatief en hard gewerkt aan het behalen van de gewenste resultaten en werkt ze, afhankelijk van de opdracht, intensief samen met diverse externe partijen. Stedenrij heeft haar kantoor in Eindhoven.

Dit bieden wij jou

Door een sterke groei van het aantal opdrachten kijken wij uit naar een verdere versterking van het team. Stedenrij biedt een dynamische en professionele werkomgeving met aansprekende opdrachtgevers, waarbij er hard gewerkt, maar ook hard gelachen wordt. Een vrije en verantwoordelijke rol en volop perspectief tot persoonlijke ontwikkeling. Vanzelfsprekend passen de voorwaarden bij het niveau van de functie en verantwoordelijkheden.

Publicatiedatum

29-11-2023

Contactpersoon

Hoogendoorn

Real Estate Consultant, Stedenrij, Eindhoven

Vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Theo Hoogendoorn via onderstaande contactmogelijkheden.
Theo Hoogendoorn

Werkwijze

Stap 1Persoonlijke kennismaking

Als wij kansen voor jou zien richting een vacature waar je op hebt gesolliciteerd of een andere vacature die voor jou interessant kan zijn, plannen we een persoonlijk kennismakingsgesprek in. In sommige gevallen bieden wij hier ook een persoonlijkheidstest aan. Wij zijn gecertificeerd in Management Drives.

Stap 2Voorstellen bij de opdrachtgever

Als ook jij enthousiast bent over de vacature, stellen we je voor bij onze opdrachtgever. Die ontvangt van ons informatie over jou. Als je op gesprek mag, bereiden we je uitgebreid voor.

Stap 3Na afloop van het traject

Als je eenmaal geplaatst bent bij de opdrachtgever, houden we graag contact met jou. We maken een lunchafspraak om te bespreken of jouw nieuwe werkplek bevalt en of we gezamenlijk de juiste beslissing hebben gemaakt.

PropertyPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.