Noord-Holland
32 - 40 uur
MBO HBO
Dit groeiende NVM kantoor is gespecialiseerd in het gehele verkooptraject van woningen. De afgelopen jaren hebben zij flink aan de weg getimmerd en hebben zij een mooie naamsbekendheid gecreëerd in Amsterdam en omstreken. Om deze verdere groei mogelijk te maken, zoeken wij voor dit kantoor een Commercieel medewerker binnendienst die de organisatie verder wil professionaliseren. Ben jij iemand die van aanpakken houdt, ben je organisatorisch sterk en heb jij ervaring in een soortgelijke rol, dan is deze vervolgstap wellicht iets voor jou!

Commercieel medewerker binnendienst, Amstelveen

Nieuw

Wat ga je doen als commercieel medewerker binnendienst?

Als ‘spin in het web’ van de organisatie ondersteun jij de makelaars in de breedste zin van het woord. Je start jouw dag met een kop koffie en bespreekt met de makelaars wat er allemaal speelt op kantoor. Je checkt de mailbox en je organiseert de afspraken voor waardebepalingen, in verkoopnames en bezichtigingen. Je vindt het leuk om de afspraken tot in de puntjes voor te bereiden. Ook ben je het visitekaartje van de organisatie, zowel op kantoor als aan de telefoon. Jij bent het eerste aanspreekpunt, dus je bent van nature vriendelijk en dienstverlenend ingesteld.
Naast deze taken ben je actief op social media. Je schrijft advertentieteksten, je bouwt aan de online community op Facebook, Instagram en LinkedIn. Kortom een hele veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid!

Dit ben jij

  • Je bent een enthousiast, positief ingesteld en organisatorisch sterk;
  • Je hebt ervaring met Realworks en je hebt affiniteit met de makelaardij;
  • Je beschikt over mbo+ of hbo werk- en denkniveau;
  • Je bent communicatief sterk, dienstverlenend en secuur;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Handig met social media (Facebook, Instagram en LinkedIn).

Over het bedrijf

Dit makelaarskantoor heeft alles in huis om een woningverkoop tot in detail te begeleiden. Zij onderscheiden zich ten opzichte van traditionele makelaarskantoren, door zich volledig te richten op de verkoop van woningen en ze maken gebruik van vaste tarieven. Zo wordt het voor elke klant een transparant proces en weten zij precies waar ze aan toe zijn! Het kantoor maakt een sterke groei door en ze zijn op zoek naar gedreven en ambitieuze mensen die willen meebouwen aan dit mooie kantoor. De sfeer op kantoor typeert zich als informeel, gedreven en ambitieus. Naast hard werken worden er regelmatig gezellige borrels georganiseerd. Ze zijn gevestigd in een prachtig verbouwd kantoor in Amstelveen.

Dit bieden we je

  • Een afwisselende functie binnen een jonge, dynamische en groeiende organisatie;
  • Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen;
  • Een passend salaris bij je opleiding en werkervaring;
  • Een functie voor 32-40 uur per week op een prachtig kantoor in Amstelveen;
  • Voldoende parkeerplaatsen voor de deur;
  • Gezellige borrels en uitjes!

Publicatiedatum

10-11-2022

Contactpersoon

van Slooten

Commercieel medewerker binnendienst, Amstelveen

Vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Amber van Slooten via onderstaande contactmogelijkheden.
Amber van Slooten

Werkwijze

Stap 1Persoonlijke kennismaking

Als wij kansen voor jou zien richting een vacature waar je op hebt gesolliciteerd of een andere vacature die voor jou interessant kan zijn, plannen we een persoonlijk kennismakingsgesprek in. In sommige gevallen bieden wij hier ook een persoonlijkheidstest aan. Wij zijn gecertificeerd in Management Drives.

Stap 2Voorstellen bij de opdrachtgever

Als ook jij enthousiast bent over de vacature, stellen we je voor bij onze opdrachtgever. Die ontvangt van ons informatie over jou. Als je op gesprek mag, bereiden we je uitgebreid voor.

Stap 3Na afloop van het traject

Als je eenmaal geplaatst bent bij de opdrachtgever, houden we graag contact met jou. We maken een lunchafspraak om te bespreken of jouw nieuwe werkplek bevalt en of we gezamenlijk de juiste beslissing hebben gemaakt.

PropertyPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.