Noord-Holland
36 - 40 uur
HBO WO
Om invulling te geven aan de doelstellingen en ambities van de organisatie zoeken we talentvolle en gemotiveerde mensen om het team mee uit te bouwen. Binnen REALES kom je te werken in een compact en hecht team van gedreven mensen. Ter versterking van het team kijken wij uit naar een zelfstandige en ondernemende Technisch Ontwikkelaar.

Technisch Ontwikkelaar REALES, Amsterdam

Nieuw

Wat ga je doen als Technisch Ontwikkelaar?

De Technisch Ontwikkelaar heeft een veelzijdige en dynamische functie. In deze rol houdt hij/zij de regie over het gehele proces vanaf het eerste concept van de ontwikkeling.
De business case wordt door de directie vorm gegeven waarna de taken binnen de ontwikkeling verdeeld worden. De Technisch Ontwikkelaar heeft een sturende rol in de ontwikkeling en zorgt er voor dat de ambities die bij aanvang geformuleerd zijn ook geborgd worden, rekening houdend met het budget, tijdpad en resultaat doelstelling.

Er wordt voornamelijk met gescheiden koop-aannemingsovereenkomsten gewerkt waarbij het de doelstelling is om start bouw samen te laten vallen met het verkrijgen van de onherroepelijke omgevingsvergunning en dan ook de afzet te hebben gerealiseerd.
Als ontwikkelaar ben je verantwoordelijk om dit proces zo efficiënt mogelijk in te richten en te zorgen dat deze doestellingen gerealiseerd worden.
Wij verwachten dat de Technisch Ontwikkelaar bekend is met deze werkwijze en op deze manier een waardevolle invulling kan geven aan de organisatie.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

  • Het opstellen en controleren van stichtingskostenberekeningen;
  • Aansturen van adviseurs en architecten om het beoogde ontwikkelplan uit te werken;
  • Sturing geven aan het ontwikkeltraject om de geformeerde doelstellingen te realiseren;
  • Contactpersoon richting de stakeholders in de ontwikkeling;
  • Opstellen van overeenkomsten met beleggers, adviseurs, aannemers, kopers, huurders, gemeenten etc.

Dit ben jij

De aan te trekken kandidaat beschikt over de juiste competenties en is complementair aan het bestaande team. Je beschikt over een hoge mate van verantwoordelijkheid, is ondernemend, sociaal, flexibel, proactief, resultaat- en oplossingsgericht.

Daarnaast kijken wij uit naar een persoon, die zich kan vinden in het onderstaande profiel:

  • Afgeronde relevante HBO/WO-opleiding; bouwkundige / bedrijfskunde;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de projectontwikkeling of projectontwikkeling gerelateerde sector (woningen en/of commercieel vastgoed);
  • Grote mate van zelfstandigheid in het managen van multifunctionele projecten en gebiedsontwikkelingen, al dan niet binnenstedelijk;
  • De vaardigheden om met stakeholders en belanghebbenden op verschillende niveaus te communiceren, denk aan gemeenten, beleggers, financiers, aannemers;
  • Commercieel inzicht;
  • Goede communicatieve skills in zowel het Nederlands als het Engels;
  • Cijfermatig sterk, secuur en financieel goed onderlegd;
  • Analytisch vermogen, stressbestendig;
  • Commitment en bereidheid om in ons en jezelf te investeren.

Over het bedrijf

REALES realiseert hoogwaardige vastgoedprojecten met een focus op complexe binnenstedelijke herontwikkeling. REALES is in 2009 opgericht en kenmerkt zich door een sterke groei, zowel in omzet als omvang en complexiteit van de projecten. Het onderscheidende vermogen van REALES zit vooral in de snelheid van schakelen, de financiële slagkracht en het goede netwerk.
De projecten bevinden zich zowel in randstedelijk gebieden als daarbuiten. Het kantoor van REALES is gevestigd in Schiphol-Rijk. Neem even de tijd om de volgende lopende projecten te bekijken: Herontwikkeling ING Locatie Leeuwarden (nieuwbouw-tesselschadestraat.nl) en Homepagina - Nieuw Harculo Zwolle.

Reales was in 2023 een van de hoogste nieuwe binnenkomers in de door PropertyNL gepubliceerde Top 25 Nederlandse vastgoedontwikkelaars en is voornemens om deze groei verder door te zetten. Aan jou de kans om deel uit te maken van dit succesvolle team.

Wat bieden we je?

REALES is een werkgever die voor zijn werknemer staat en gaat. Dit is terug te zien in het uitstekende en bovengemiddelde arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een vaste 13e maand, projectbonussen, scholingsmogelijkheden, een auto, telefoon en laptop.

REALES kenmerkt zich door de informele werksfeer waar resultaat centraal staat en beloond wordt. Daar tegenover staat veel vrijheid en de mogelijkheid om verder te groeien zowel in vergoeding als verantwoordelijkheden.

Publicatiedatum

26-03-2024

Contactpersoon

Hoogendoorn

Technisch Ontwikkelaar REALES, Amsterdam

Vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Theo Hoogendoorn via onderstaande contactmogelijkheden.
Theo Hoogendoorn

Werkwijze

Stap 1Persoonlijke kennismaking

Als wij kansen voor jou zien richting een vacature waar je op hebt gesolliciteerd of een andere vacature die voor jou interessant kan zijn, plannen we een persoonlijk kennismakingsgesprek in. In sommige gevallen bieden wij hier ook een persoonlijkheidstest aan. Wij zijn gecertificeerd in Management Drives.

Stap 2Voorstellen bij de opdrachtgever

Als ook jij enthousiast bent over de vacature, stellen we je voor bij onze opdrachtgever. Die ontvangt van ons informatie over jou. Als je op gesprek mag, bereiden we je uitgebreid voor.

Stap 3Na afloop van het traject

Als je eenmaal geplaatst bent bij de opdrachtgever, houden we graag contact met jou. We maken een lunchafspraak om te bespreken of jouw nieuwe werkplek bevalt en of we gezamenlijk de juiste beslissing hebben gemaakt.

PropertyPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.