Noord-Holland
Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een overnamekandidaat voor een uitstekend renderend makelaarskantoor in Amsterdam met een goede marktpositie. 

Gezocht: Overnamekandidaat voor makelaarskantoor (NVM) te Amsterdam

Nieuw

Over de onderneming

De onderneming bestaat geruime tijd en heeft daarmee ruimschoots bewezen geen eendagsvlieg te zijn. Het kantoor heeft een uitstekende naam opgebouwd in de Amsterdamse makelaardij op het gebied van zowel de verkoop en aankoop binnen de bestaande bouw als op het gebied van advisering ten aanzien van complexere vraagstukken. Daarmee ligt er een goede basis voor een overnamepartij om de bestaande positie verder uit te bouwen met het huidige betrokken team. Ook ten aanzien van de bedrijfsonroerend goed portefeuille, waar tot nu toe geen actieve werving aan ten grondslag ligt, is verdere uitbouw realistisch. Het kantoor kan -door de betrokkenheid van de huidige ondernemers- zonder extra managementsturing door blijven draaien, waardoor het ook als vestiging van een van de grotere marktspelers uitstekend kan functioneren.

Een potentiële overnamekandidaat koopt daarmee direct een sterke marktpositie in Amsterdam binnen de bestaande bouw met een toegewijd en zelfstandig team dat een hoge kwaliteit van dienstverlening levert.

Het kantoor heeft haar focus op de woningmakelaardij in de meest brede zin des woords en de laatste jaren ligt de omzet tussen de € 550.000,- en € 650.000,-.

Interesse?

Voor meer informatie omtrent deze overnamemogelijkheid kan er contact worden opgenomen met Theo Hoogendoorn van PropertyPeople via 06-27074825 dan wel theo@propertypeople.nl. Alle reacties zullen met de grootste discretie worden behandeld. Bij gebleken interesse zal na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring een informatiememorandum worden verstrekt.

Publicatiedatum

31-01-2023

Contactpersoon

Hoogendoorn

Gezocht: Overnamekandidaat voor...

Vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Theo Hoogendoorn via onderstaande contactmogelijkheden.
Theo Hoogendoorn

Werkwijze

Stap 1Persoonlijke kennismaking

Als wij kansen voor jou zien richting een vacature waar je op hebt gesolliciteerd of een andere vacature die voor jou interessant kan zijn, plannen we een persoonlijk kennismakingsgesprek in. In sommige gevallen bieden wij hier ook een persoonlijkheidstest aan. Wij zijn gecertificeerd in Management Drives.

Stap 2Voorstellen bij de opdrachtgever

Als ook jij enthousiast bent over de vacature, stellen we je voor bij onze opdrachtgever. Die ontvangt van ons informatie over jou. Als je op gesprek mag, bereiden we je uitgebreid voor.

Stap 3Na afloop van het traject

Als je eenmaal geplaatst bent bij de opdrachtgever, houden we graag contact met jou. We maken een lunchafspraak om te bespreken of jouw nieuwe werkplek bevalt en of we gezamenlijk de juiste beslissing hebben gemaakt.

PropertyPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.