Utrecht
24 - 32 uur

Met drie vestigingen in de regio Utrecht is dit NVM kantoor een toonaangevende speler in de markt. Persoonlijk, professioneel en dynamisch, zo omschrijven we dit prettige makelaarskantoor met een focus in de volle breedte; woning- en bedrijfsmakelaardij, aan- en verkoop, aan- en verhuur, taxaties en nieuwbouw. Dit sterk gemotiveerde kantoor is al meer dan 65 jaar een begrip in de regio! Ben jij vakbekwaam, integer, enthousiast, maar ook eerlijk en oprecht? Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar een ervaren Woningmakelaar voor de vestiging Zeist. Lees snel verder voor meer informatie!

Woningmakelaar, Zeist

Nieuw

Wat ga je doen als woningmakelaar?

Als woningmakelaar ben jij een bekende in de omgeving en weet jouw netwerk goed te benutten. Het vak van makelaar zit je in het bloed, je bent dan ook dagelijks aankoop- en verkooptrajecten aan het verzorgen. Samen met een enthousiast team run je dit kantoor. Kortom een plek waar je jezelf verder kan ontwikkelen en de ruimte krijgt om initiatief te nemen!

Afhankelijk van jouw werkervaring en certificering fungeer je als zelfstandig werkende makelaar en ben je verantwoordelijk voor een breed takenpakket. Denk hierbij aan de volgende werkzaamheden:

  • Je bent de persoonlijke adviseur voor verkopers die hun woning willen gaan verkopen. Je begeleidt de woningbezichtigingen en onderhoudt het contact met de klant.
  • Als aankoopmakelaar ben je de persoonlijk adviseur voor kopers die op zoek zijn naar een woning en je begeleidt woningbezichtigingen in opdracht van deze koper.
  • Je signaleert en volgt nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de woningmarkt.

Dit ben jij

  • Je bent een gecertificeerde makelaar, je beschikt over een afgeronde A-RMT, K-RMT of RM opleiding;
  • Je bent woonachtig in de (nabije) omgeving van Zeist;
  • Je hebt passie voor het vak, je bent mensgericht en je hebt oog voor service en kwaliteit;
  • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, je bent loyaal en toegankelijk;
  • Je bent tussen de 24 en 40 uur per week beschikbaar, waarbij flexibiliteit van je wordt verwacht indien je parttime werkt.

Over het bedrijf

Dit kantoor is een full service makelaarsorganisatie met ongeveer 25 medewerkers verdeeld over 3 kantoren in de regio. Zij bieden een uitgebreid dienstenpakket, welke zich onder andere richt op aan- en verkooptrajecten van woningen, bedrijfsruimten en winkels. Daarnaast hebben zij een aparte afdeling vastgoedtaxaties, consultancy, research en beleggingen. Het betreft een professionele organisatie met volop groei en ontwikkelmogelijkheden. De sfeer op kantoor is laagdrempelig en informeel en kwaliteit staat hier hoog in het vaandel.

Wat bieden wij je

  • Allereerst een uitdagende rol, met veel flexibiliteit en zelfstandigheid en de mogelijkheid om parttime te werken indien gewenst;
  • Een passend salaris, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring;
  • De mogelijkheid tot het volgen van vakinhoudelijke opleidingen;
  • Maar bovenal een fijne werkomgeving, met een informele sfeer binnen een energiek en ambitieus bedrijf.

Publicatiedatum

14-02-2023

Contactpersoon

van Slooten

Woningmakelaar, Zeist

Vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Amber van Slooten via onderstaande contactmogelijkheden.
Amber van Slooten

Werkwijze

Stap 1Persoonlijke kennismaking

Als wij kansen voor jou zien richting een vacature waar je op hebt gesolliciteerd of een andere vacature die voor jou interessant kan zijn, plannen we een persoonlijk kennismakingsgesprek in. In sommige gevallen bieden wij hier ook een persoonlijkheidstest aan. Wij zijn gecertificeerd in Management Drives.

Stap 2Voorstellen bij de opdrachtgever

Als ook jij enthousiast bent over de vacature, stellen we je voor bij onze opdrachtgever. Die ontvangt van ons informatie over jou. Als je op gesprek mag, bereiden we je uitgebreid voor.

Stap 3Na afloop van het traject

Als je eenmaal geplaatst bent bij de opdrachtgever, houden we graag contact met jou. We maken een lunchafspraak om te bespreken of jouw nieuwe werkplek bevalt en of we gezamenlijk de juiste beslissing hebben gemaakt.

PropertyPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.