Noord-Holland
2750-3250
24 - 32 uur 32 - 40 uur
HBO

Onze opdrachtgever, een jong en innovatief taxatiebureau in Amsterdam is op zoek naar een leergierige, proactieve en accurate Commercieel medewerker Taxaties. Je bent het aanspreekpunt voor klanten die op zoek zijn naar een betrouwbaar taxatierapport en je ondersteunt de taxateurs op kantoor met het uitwerken van taxatierapporten. Ben jij servicegericht, zie jij verbanden en ben je administratief sterk? Solliciteer dan direct op de functie van Commercieel medewerker Taxaties.

Commercieel medewerker Taxaties, Amsterdam

Nieuw

Wat ga jij doen als commercieel medewerker Taxaties?

Als commercieel medewerker Taxaties vervul jij een belangrijke rol binnen het team. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten die een taxatierapport nodig hebben voor een woning. Je plant de afspraken in, je bereid de taxaties voor en uiteindelijk ben je verantwoordelijk voor een correcte verwerking van het taxatierapport. Je zorgt voor een gestroomlijnde voortgang hiervan en tussendoor heb je veel contact met klanten.

Een vriendelijke instelling, geduld en enthousiasme zijn zeer belangrijk in deze rol!

Dit ben jij

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt affiniteit met taxaties en/of de vastgoedbranche;
  • Je bent handig met nieuwe CRM systemen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent secuur, communicatief sterk, klantgericht, resultaatgericht en proactief.

Over het bedrijf

Dit jonge en dynamische kantoor is gespecialiseerd in woningtaxaties in de regio Amsterdam.
Jij komt te werken in een team van vier enthousiaste en gedreven collega's. De sfeer op kantoor is informeel, laagdrempelig en naast hard werken is er veel ruimte voor gezelligheid. Persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel. Doorgroeien naar de rol van woningtaxateur behoort op termijn tot de mogelijkheden.

Dit bieden we

  • Een goed salaris, afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring, tussen de € 2.800,- en € 3.200,- bruto op basis van 40 uur;
  • Een leuke uitdagende baan voor 24 tot 40 uur per week, afhankelijk van jouw beschikbaarheid (in ieder geval woensdag als werkdag);
  • Reiskostenvergoeding;
  • Doorgroeimogelijkheden en op termijn de mogelijkheid tot het volgen van de opleiding Register Taxateur (indien gewenst);
  • Een goed bereikbaar kantoor, zowel met de auto (gratis parkeren voor de deur) als met OV;
  • De kans om onderdeel te zijn van een hecht en gezellig team.

Publicatiedatum

12-05-2023

Contactpersoon

van Slooten

Commercieel medewerker Taxaties, Amsterdam

Vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Amber van Slooten via onderstaande contactmogelijkheden.
Amber van Slooten

Werkwijze

Stap 1Persoonlijke kennismaking

Als wij kansen voor jou zien richting een vacature waar je op hebt gesolliciteerd of een andere vacature die voor jou interessant kan zijn, plannen we een persoonlijk kennismakingsgesprek in. In sommige gevallen bieden wij hier ook een persoonlijkheidstest aan. Wij zijn gecertificeerd in Management Drives.

Stap 2Voorstellen bij de opdrachtgever

Als ook jij enthousiast bent over de vacature, stellen we je voor bij onze opdrachtgever. Die ontvangt van ons informatie over jou. Als je op gesprek mag, bereiden we je uitgebreid voor.

Stap 3Na afloop van het traject

Als je eenmaal geplaatst bent bij de opdrachtgever, houden we graag contact met jou. We maken een lunchafspraak om te bespreken of jouw nieuwe werkplek bevalt en of we gezamenlijk de juiste beslissing hebben gemaakt.

PropertyPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.