Noord-Holland
2500-3000 3000-3500
32 - 36 uur 36 - 40 uur
MBO
Werk jij graag secuur, pro-actief en klantgericht? Dan is dit de baan voor jou! .

Administratief Assistent Vastgoedbeheer , Amsterdam

Nieuw

Wat ga je doen als Assistent Technisch Manager?

Ga aan de slag als Administratief Assistent bij een groeiende organisatie in vastgoedbeheer. Jij bent secuur en een kei in het houden van overzicht. Door de snelle groei van de organisatie verdient de backoffice van de afdeling techniek op dit moment de nodige aandacht, jij kan hier dan ook echt het verschil gaan makenVoor alle gestructureerde, planmatige en doelgerichte talenten op de arbeidsmarkt is dit de ideale baan. Je krijgt alle ruimte om samen met een aantal enthousiaste collega’s de gehele backoffice strak te trekken en te stroomlijnen. Je komt te werken bij de afdeling techniek, deze afdeling is verantwoordelijk voor al het onderhoud van het vastgoed. Denk hierbij aan stroomstoringen, plaatsen van een nieuwe badkamer in een huurhuis of een renovatie aan alle kozijnen van een geheel appartementencomplex. Huurders met vragen rondom onderhoud komen bij jou terecht, maar ook de schilder stuurt zijn factuur naar jou toe. Je werkdag wisselt dus van een strakke administratie tot duidelijke communicatie met diverse externe partijen. Je bent de rechterhand van de technisch manager, de technisch manager gaat daadwerkelijk langs bij gebouwen in jullie beheer. Besluit de technisch manager dat bijvoorbeeld de keuken van een flat vernieuwd dient te worden, dan weet jij precies bij welke aannemers er een offerte moet worden aangevraagd. Tegelijkertijd loopt er een project waarin alle administratie rondom contracten worden aangescherpt, hiervoor duik je graag diep in de systemen en excel overzichten. DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN Verantwoordelijk voor de afhandeling van de technische klachten en storingen van de huurders; Je draagt zorg voor het aanvragen en beoordelen van offertes; Het controleren van de facturen en onderhoudscontracten; Je onderhoudt contacten met onze opdrachtgevers (rapportages) en de huurders op technisch gebied. Verantwoordelijk voor up-to-date (technische) administratie rondom alle complexen in beheer.

Dit ben jij

Klantgerichte, pro-actieve en dienstverlenende instelling;  Snel kunnen schakelen tussen diverse werkzaamheden;  Zelfstandig kunnen werken;  Goed kunnen structureren en plannen, in staat om zaken af te maken;  Woonachtig in, of in de nabije omgeving van, Amsterdam;  Goede zakelijke beheersing van het Nederlands en Engels;  Ervaring in een soortgelijke functie is een pré; 

Over het bedrijf

Dit betreft een snelgroeiende vastgoedmanagementorganisatie met een landelijke dekking. Zij verzorgen het volledige vastgoedmanagement, zoals property – en assetmanagement.  Een onderneming die streeft naar kwaliteit in dienstverlening, ze willen niet de grootste vastgoedbeheerder zijn maar wel de beste. Bestaande uit een team van een 40-tal collega’s die werken bij de afdelingen verhuur/commercie, technische dienst en administratie.    In deze functie komt je te werken voor een solide onderneming met grote ambities!

Wat bieden wij je?

Salaris tussen de €2500-3200 o.b.v. 40 uur afhankelijk van jouw ervaring; 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld o.b.v. 40 uur; Parttimefunctie voor minimaal 28 uur (tot 40 uur mogelijk); Pensioenregeling 50/50 bijdrage werkgever/werknemer; Reiskostenvergoeding; De kans om onderdeel te zijn van een gedreven en professioneel team.

Date de publication

02-06-2022

Personne à contacter

Velde

Administratief Assistent Vastgoedbeheer ,...

Equipe

Neem dan contact op met Amber van Slooten via onderstaande contactmogelijkheden.
Amber van Slooten

Les visiteurs de cette page ont aussi vu :

PropertyPeople utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.