Utrecht
32 - 40 uur
HBO WO
Ben jij een Senior Project Manager die concreet wil werken aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving? Een professional die CO2-uitstoot helpt verminderen met de kennis van nu en innoveert naar de kennis van morgen? Lees dan verder, want wij zoeken een Senior Project Manager die de groeiende organisatie versterkt.

Senior Project Manager, Tsavo, Utrecht-duplicaat

Nieuw

Wat doe je als projectmanager?

Samen met de klanten werk je aan stedelijke duurzaamheid. Als Senior Project Manager ben je verantwoordelijk voor ontwerp en uitvoering van klant programma’s op het gebied van verduurzaming van (bewoond) vastgoed. Jij werkt met je team aan meerdere projecten en samen verduurzamen jullie jaarlijks honderden woningen. Je snapt de taal van de klant, de bewoners en de uitvoerders. Je zorgt voor de juiste beslissingen en rapporteert op management en directie niveau. Als Senior Project Manager ben je verantwoordelijk voor een uitvoeringsprogramma van ca € 50 miljoen aan duurzaamheidsinvesteringen per jaar. Hierbij is er een grote diversiteit aan projecten qua gebouwtypologie, verduurzamingsmethodiek en sociale context. Jouw team bestaat ca 8 collega’s, waarmee je de resultaten behaalt. Je inspireert je team, maakt duidelijke afspraken en versterkt hen in hun vakmanschap. Je bewaakt hierbij de voortgang van de programma’s en stuurt actief bij als dit nodig is. Je hebt een hiërarchische verantwoordelijkheid voor de projectleiders. Je werkt mee in de bedrijfsontwikkeling van Tsavo door verdieping en vernieuwingen te vinden in concepten rondom duurzaamheid zoals nieuwe energetische concepten en producten, vitale leefomgevingen, circulariteit en gebouwtransformaties. Je zorgt voor toepassing van innovaties in de praktijk. Hierbij heb je oog voor het binnenhalen van nieuwe opdrachten.

Dit ben jij

Je hebt een stevige relevante werkervaring in de vastgoedsector; Je weet verduurzamingsprogramma’s te formuleren en te realiseren; Je bent nieuwsgierig naar innovatieve ontwikkelingen; Je bent een resultaatgerichte faciliterende leidinggevende, die inspireert en vernieuwt; Als ervaren (project-)manager herken je de uitdagingen, risico’s en kansen van verduurzamen van de gebouwde omgeving; Je werkt planmatig en gestructureerd; Je neemt eigenaarschap en handelt pro-actief als dit nodig is; Je bent nieuwsgierig en belangstellend.

Over het bedrijf

Tsavo is in 2015 opgericht om voor ambitieuze opdrachtgevers het verduurzamen, revitaliseren en onderhouden van hun gebouwen te organiseren. De verduurzaming gaat nu vooral over bestaande gebouwen. De woningvoorraad vraagt de komende 30 jaar om een energetische aanpak van 1.000 woningen per dag. Tsavo realiseert een deel van deze grote ambitie door niet alleen plannen te maken, maar ook door ze te realiseren. Het bedrijf is in de afgelopen jaren sterk gegroeid. En omdat ze heel goed zijn in hun werk, zullen ze ook voor de toekomst sterk blijven groeien. Het realiseren van deze ambitie is voor de mensen die bij Tsavo werken de drive. Bestaande gebouwen verduurzamen is hun vak. Werkplezier halen ze uit het samenwerken met collega’s, opdrachtgevers, bewoners en andere betrokken professionals. Samen weten ze te innoveren en de maatschappelijke relevante continue te vergroten.

Dit bieden zij jou

Werken bij Tsavo is samen ambities formuleren, resultaat halen, fouten maken, herstellen, successen vieren en plezier hebben. Medewerkers van Tsavo investeren in zichzelf, de projecten én elkaar en maken hierdoor het verschil.

Lieu

Utrecht

Date de publication

21-02-2024

Personne à contacter

Velde

Senior Project Manager, Tsavo, Utrecht-duplicaat

Equipe

Neem dan contact op met Amber van Slooten via onderstaande contactmogelijkheden.
Amber van Slooten

PropertyPeople utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.