Amber van Slooten

Na ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de bemiddeling van managementsupport professionals heb ik in mei 2021 de overstap gemaakt naar PropertyPeople en ben ik als recruiter onder andere verantwoordelijk voor de invulling van vacatures voor diverse vastgoed- en makelaarskantoren. 

Naast mijn ruime ervaring in het vinden van talenten voor opdrachtgevers heb ik van jongs af aan een grote affiniteit met vastgoed en de makelaardij. 

Met familie in de vastgoedbranche was de keuze om een opleiding met de specialisatie Makelaardij te volgen een logische stap. 

Tijdens en na mijn studie heb ik enkele jaren met veel plezier op een makelaarskantoor in de regio Utrecht gewerkt, waarna ik in de arbeidsbemiddelingsbranche terecht ben gekomen. 

De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat je door goed te luisteren, oprecht geïnteresseerd te zijn en creatief mee te denken veel talenten een juiste werkplek kan bieden. Persoonlijk contact is daarom belangrijk en staat bij PropertyPeople hoog in het vaandel.   

Het vinden van het beste talent voor een organisatie en het opbouwen van een langdurige samenwerking geven mij de meeste energie. 

Meer informatie?

Is het tijd voor jouw volgende stap of ben je op zoek naar talent? Ik kom graag persoonlijk met jou in contact.  

PropertyPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.