Peter Sybesma

In het begin van 2020 ben ik partner geworden bij PropertyPeople. Theo en ik kennen elkaar al geruime tijd. We hebben als opdrachtgever en opdrachtnemer veel samengewerkt bij het invullen van diverse rollen binnen de organisaties waar ik werkzaam was.  

Ik werk al ruim 20 jaar in het vastgoed, zowel nationaal als internationaal. Hierdoor heb ik een brede werkervaring in de sector, variërend van vastgoedfinanciering, aan- en verkoop van vastgoed en bedrijven tot asset- en property management.

Mijn overtuiging is dat als mensen op de juiste plek werken, ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Dit heeft naast persoonlijk gewin, een positief effect op de (financiële) resultaten van een onderneming. Het vinden van het juiste talent voor een onderneming vind ik elke keer weer een uitdaging. 

Inmiddels werken we met Naomi, Amber en Rosalie aan de verdere uitbouw van PropertyPeople. Met de ruime kennis en ervaring van dit team, zijn we nog beter in staat om met onze opdrachtgevers en kandidaten op een persoonlijke en professionele manier te werken.

Meer informatie?

Is het tijd voor jouw volgende stap of ben je op zoek naar talent? Ik kom graag persoonlijk met jou in contact.  

PropertyPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.