Theo Hoogendoorn

In 2009 ben ik gestart met PropertyPeople na een loopbaan van meer dan 10 jaar in de bemiddeling van vastgoedtalent bij een ander bureau. Inmiddels heeft PropertyPeople een stevige positie op de vastgoedmarkt ingenomen door onze persoonlijke aanpak en brede netwerk.  

Met mijn bijna 25 jaar ervaring in de bemiddeling van vastgoedmensen, maar ook het begeleiden van participaties en overnames is er een breed netwerk ontstaan van allerhande vastgoedspelers, zoals onder meer ontwikkelaars, beleggers, makelaars, property- en assetmanagers, corporaties, gebruikers en financiële instellingen, zowel nationaal als internationaal. 

Ons onderscheidend vermogen ligt in de oprechte interesse in onze opdrachtgevers en kandidaten, waardoor PropertyPeople weet wat er speelt aan beide zijden. 

Al jaren werk ik intensief samen met Peter vanuit verschillende invalshoeken en ik ben blij, dat we gezamenlijk de toekomst van PropertyPeople verder vorm kunnen geven. Daarnaast vormt Naomi al jaren onze rots in de branding en met de recente toevoeging van Rosalie en Amber hebben we een mooie combinatie van persoonlijkheden en kwaliteiten kunnen samenvoegen ter verdere verbetering van onze dienstverlening.

Meer informatie?

Is het tijd voor jouw volgende stap of ben je op zoek naar talent? Ik kom graag persoonlijk met jou in contact.  

PropertyPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.