Onze opdrachtgevers

Wij werken met veel van onze opdrachtgevers langdurig samen. Inmiddels hebben wij dan ook een groot netwerk van trouwe klanten opgebouwd, nationaal én internationaal. 

Breed netwerk

PropertyPeople werkt voor zeer uiteenlopende organisaties in de vastgoedbranche. Voor een groot deel van onze relaties werken wij al jaren, maar wij mogen ook regelmatig nieuwe opdrachtgevers verwelkomen. 

De afgelopen jaren hebben wij een goede band weten op te bouwen met projectontwikkelaars, beleggers, woningcorporaties, vastgoed-managementorganisaties, makelaars- en vastgoed-adviesondernemingen, gemeenten, taxatiebureaus en, in toenemende mate, zorginstellingen. 

Onze kracht

Onze kracht ligt in het vervullen van leidinggevende, commerciële en technische vacatures binnen de vastgoedbranche in Nederland. De laatste jaren wordt PropertyPeople ook meer en meer ingezet voor financieel analytische-vacatures bij onder meer binnen banken.

Naast werving en selectie zijn wij voor veel van onze opdrachtgevers ook een sparringpartner als het gaat om meer organisatorische vraagstukken, zoals overnames en participaties. 

Meer informatie?

Is het tijd voor jouw volgende stap of ben je op zoek naar talent? We komen graag persoonlijk met jou in contact.  
+31 854 833 568
PropertyPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.