Utrecht
36 - 40 hours
Bachelor University
Krijg jij energie van mooie resultaten en een strakke organisatie, maar ook iemand die in staat is om mensen voor zich te winnen, commercieel doortastend en besluitvaardig is, maar altijd de klantvraag centraal stelt? Dan zijn we op zoek naar jou!

Technisch Ontwikkelaar Hoogbouw (kantoren/residentieel), MC2 Management, Utrecht

Job description

Voor deze rol zoeken we een kandidaat die bouwtechnisch goed is onderlegd en oog heeft voor de bouwkundige- en functionele aspecten van vastgoed. Je bent betrokken bij het traject van ontwikkeling tot en met bouw en oplevering. Hierbij gaat het om de realisering van een kwalitatief hoogwaardige ontwikkelingen op het gebied van voornamelijk hoogbouw van kantoren en residentieel vastgoed. In overleg met de opdrachtgever plan je de werkzaamheden van technisch ontwerp tot en met de oplevering en stuurt daarbij betrokken architect, adviseurs en aannemende partijen aan. Je bewaakt de (bouw)kosten en rapporteert en presenteert omtrent de voortgang aan de opdrachtgever. Daarbij werk je op basis van de GROTICK principes, je vormt de spil gedurende het gehele ontwikkelingstraject.

Requirements

Met jouw organisatietalent werk je resultaat- en oplossingsgericht aan vastgoedopgaven, waarbij je ondernemerschap laat zien. Je beschikt over ruime relevante werkervaring en ondersteunt projectmanagers in ontwikkel-, bouw-, beleggersprojecten en adviesopdrachten. Je betrekt de opdrachtgever in het bouwproces door het opstellen van heldere planningen, rapporten, berekeningen en presentaties. Je komt goed tot je recht in teamverband, maar kan ook uitstekend zelfstandig werken. Je volgt nieuwe ontwikkelingen en innovaties op de voet en inspireert de collega’s om je heen om innovatieve klantgerichte oplossingen te ontwikkelen. Je bent een positief en energiek persoon, die de markt kent en beschikt over het nodige doorzettingsvermogen. Voor de juiste invulling van deze rol beschik je over een afgeronde hbo- of wo-opleiding richting Bouwkunde, vastgoedkunde of vergelijkbaar. Zeker 6 tot 8 jaar werkervaring als technisch ontwikkelaar vormt de basis.

Company profile

MC2 Management is opgericht in 2017 door Mohamed El Messaoudi. Na 15 jaar werkervaring bij grote (internationale) bedrijven als onder meer Bouwfonds Investment Management, Decathlon en BAM International is de stap gezet naar eigen ondernemerschap. Inmiddels zijn er 4 personen werkzaam, maar de ambitie is om dit aantal binnen een jaar te laten groeien naar minimaal 12. MC2 Management is een bouwkundig projectmanagementbureau gespecialiseerd in vastgoedontwikkeling, bouw- en projectmanagement en technisch investment management in de sectoren (mixed use) studentenhuisvesting, residentieel, retail, hospitality, leisure, kantoren en logistiek. MC2 Management ondersteunt en adviseert (institutionele) beleggers, vastgoedeigenaren en ontwikkelaars in alle fases van het vastgoed en onderscheidt zich door de vertrouwde projectmanagement werkwijze te combineren met technisch investment management. Hierdoor wordt het vastgoedproces beter resultaatgericht aangestuurd op inhoud, geld, kwaliteit en risicobeheersing. Haar aanpak kenmerkt zich door een praktische, resultaatgerichte en no-nonsense instelling voor totale ontzorging.

Benefits

De primaire en secundaire voorwaarden zijn uitstekend, maar je moet vooral worden aangesproken door de vrijheid, verantwoordelijkheid en ondernemerschap binnen MC2 Management. Geïnteresseerd? Kijk dan ook nog eens naar een aantal projecten die gerealiseerd zijn: https://www.mc2management.nl/projecten/ De projecten waar nu aan gewerkt wordt, zijn in verband met geheimhouding niet op de website te vinden. De huidige ontwikkelopgave van MC2 Management betreft meer dan 1.000.000 m2.

Location

Utrecht

Contact person

Hoogendoorn

Technisch Ontwikkelaar Hoogbouw...

More information

Neem dan contact op met Theo Hoogendoorn via onderstaande contactmogelijkheden.
Theo Hoogendoorn

Visitors of this page also checked out these jobs:

PropertyPeople uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.