Gelderland
32 - 40 uur
Bachelor

Woningmakelaar, Ede

Nieuw

Job description

Als woningmakelaar ben je verantwoordelijk voor het beste verkoopresultaat voor de klant. Ze hebben één belangrijke missie: zorgen dat de klanten hen belonen met uitstekende reviews!
Je begeleidt klanten gedurende het gehele aan- en verkoopproces en hierbij zet jij alles op alles om hen die ultieme klantbeleving te ervaren.
In dit nieuwe kantoor word je het aanspreekpunt voor particuliere opdrachtgevers en beleggers in de regio Ede, Bennekom, Wageningen, Lunteren, Barneveld en Veenendaal. Je informeert klanten over het aanbod, begeleidt bezichtigingen en adviseert in het gehele aan- en verkooptraject. Je bouwt mee aan de verdere uitbreiding en professionalisering van de afdeling woningmakelaardij in de omgeving van Ede.

Requirements

  • Je bent in het bezit van je KRMT of RM(T) papieren;
  • Je beschikt over relevante werkervaring in de makelaardij;
  • Je bent communicatief sterk, servicegericht, stressbestendig en bovenal enthousiast;
  • Kennis van de woningmarkt in de omgeving van Ede is een grote pré.

Company profile

Dit professionele full-service kantoor is in 2005 in Arnhem begonnen en is uitgegroeid tot één van de grootste NVM makelaars in de regio. Ze zijn ambitieus en willen graag verder groeien. Om deze ambities waar te maken zullen zij in januari 2023 een nieuw kantoor in Ede openen. Zij onderscheiden zich door haar professionaliteit, het persoonlijke contact en het klantgerichte advies bij de verkoop en aankoop van een woning. Door de omvang van de organisatie bestaan er volop doorgroeimogelijkheden, je wordt goed begeleid in jouw verdere ontwikkeling en krijgt alle ruimte om de nodige studies te volgen. Professionaliteit en gedrevenheid staan centraal.

Benefits

  • Als professioneel makelaarskantoor bieden zij jou een uitdagende en afwisselende functie met veel ruimte voor eigen inbreng;
  • Een goed salaris;
  • Een auto van de zaak;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Een prettige werksfeer met fijne collega's.

Publication date

22-06-2022

Contact person

van Slooten

Woningmakelaar, Ede

More information

Neem dan contact op met Amber van Slooten via onderstaande contactmogelijkheden.
Amber van Slooten

Visitors of this page also checked out these jobs:

PropertyPeople uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.