Werving & Selectie

Wervingstraject 

Bij ons kun je terecht als je op zoek bent naar vastgoedtalent. Wij beschikken over ruim 20 jaar aan ervaring in het bemiddelen van professionals op alle niveaus, van assistent-rollen tot directiefuncties. Daar zijn wij sterk in, dankzij onze persoonlijke en betrokken aanpak die erg wordt gewaardeerd door onze relaties en kandidaten.

Wij zijn er trots op dat de grootste groep van de door ons geplaatste kandidaten meer dan 4 jaar in dienst blijft bij onze relaties. Ook werken wij met veel van onze opdrachtgevers langdurig samen. Inmiddels hebben wij dan ook een groot netwerk van trouwe klanten opgebouwd, nationaal én internationaal.

Het volledige wervingstraject bestaat uit de onderstaande stappen:

Bekijk stappen

Stap 1Briefingsgesprek

Na het eerste contact maken we een afspraak voor een briefingsgesprek. In dit gesprek bespreken we het doel, de opdracht, het bedrijf, de afdeling en het gewenste profiel van de kandidaat.

Stap 2Opdrachtbevestiging

Op basis van het briefingsgesprek ontvang je een duidelijke opdrachtbevestiging met onze voorwaarden. Na akkoord gaan we op zoek naar de beste kandidaat.

Stap 3Kennismakingsgesprek

We stellen minimaal één en maximaal drie kandidaten voor. Van elke kandidaat ontvang je het cv, een uitgebreide beschrijving en een uitleg waarom wij denken dat hij of zij een geschikte kandidaat is. Op deze manier krijg je een goed beeld van de kandidaat en kom je niet voor verrassingen te staan bij het eerste kennismakingsgesprek.


Met de door jou uitgekozen kandidaat of kandidaten maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Wij bereiden kandidaten goed voor door ze te informeren over de organisatie en vacature.

Stap 4Plaatsing

Wij begeleiden het traject tot zover je dat wenst. Dat kan zijn het gehele traject vanaf de begeleiding van de onderhandelingen tot aan het redigeren van de arbeidsovereenkomst.


Na plaatsing en start van de kandidaat houden we altijd contact met zowel opdrachtgever als kandidaat. Zo kunnen we er zeker van zijn dat we de juiste kandidaat op de juiste plek geplaatst hebben.

Meer informatie?

Ben je op zoek naar (vastgoed-)talent? Wij helpen je graag de juiste kandidaat te vinden. Neem contact met ons op.
PropertyPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.