Zuid-Holland
3000-3500 4000-5000
32 - 40 uur
HBO
Ben jij die junior/medior taxateur, die graag een actieve rol speelt in het verder versterken van de kwaliteit, onafhankelijkheid, objectiviteit en integriteit van de Register-Taxateur in Nederland? Vind jij het prettig om te werken binnen een kleiner en groeiend team, waarbinnen veel ruimte bestaat voor eigen inbreng? Dan komen wij graag met jou in contact! 

(Junior/Medior) Register-Taxateur/toezichthouder BV of Wonen, NRVT, Rotterdam

Nieuw

Wat doe je als Register-Taxateur/Toezichthouder?

Binnen deze groeiende organisatie is voor de uitbreiding van het team Doorlopend Toezicht een (fulltime) vacature ontstaan voor een taxateur-toezichthouder (ook wel ‘intern auditor’ genoemd).

Als expert op het gebied van vastgoed toets je de kwaliteit van vastgoedtaxateurs, denk je mee over beleidsontwikkeling rondom de uitvoering van NRVT audits, beantwoord je taxatievragen en werk je aan de toepassing van beschikbare databronnen bij de verbetering van het toezicht.

Werkzaamheden:

  • Je draagt actief bij aan de continue kwaliteitsverbetering van het Doorlopend Toezicht (DT) en de inrichting en uitvoering van de daarbij behorende audits;
  • Je voert (desk en field) audits uit, veelal samen met de ervaren collega’s;
  • Je draagt bij aan de administratieve afhandeling van de audits;
  • Je houdt van overzicht en monitort de aantallen van de audits en doorlooptijden daarvan: je levert op die manier een belangrijke bijdrage aan de management informatie en de verslaglegging daarvan;
  • Je beantwoordt vragen van taxateurs over regelgeving, proces en resultaten van DT;
  • Je behandelt meldingen over (vermeende) misstanden van Register-Taxateurs op een vertrouwelijke manier en legt deze helder vast.

Dit ben jij?

De ideale kandidaat is ingeschreven bij NRVT als Register-Taxateur binnen de kamer BV dan wel Wonen (of beide) of beschikt in ieder geval over een taxatie-/vastgoedgerelateerde opleiding. Daarnaast beschik je over enige praktijkervaring en ben je bekend met de regelgeving van NRVT. Kennis/ervaring met CRM, Excel en data is een pré.

Belangrijkste talenten

  • Analytisch en conceptueel sterk
  • Communicatief sterk, in woord en geschrift
  • Helicopterview, gestructureerd
  • Zelfstarter, doener en doorpakker
  • Objectief en integer

Over NRVT

Ieder jaar beoordelen taxateurs in Nederland voor miljarden aan vastgoed, zoals woningen, kantoren, bedrijfspanden, agrarisch vastgoed, ziekenhuizen en scholen. Een taxatie is van grote maatschappelijke waarde. Vastgoedwaarderingen moeten objectief en onafhankelijk tot stand komen en worden uitgevoerd door gekwalificeerde taxateurs, die handelen op basis van erkende regels en richtlijnen.

Daarom is in 2015 het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) opgericht. Bij NRVT staan de gekwalificeerde en gedegen opgeleide taxateurs geregistreerd. NRVT bewaakt en waarborgt verder de kwaliteit en vakbekwaamheid van Register-Taxateurs. Deze taxateurs werken conform de gedrags- en beroepsregels en internationale en Europese taxatiestandaarden.

NRVT is een kleine organisatie met in totaal nu 18 collega’s, werkzaam vanuit het kantoor in Rotterdam. Een fijne werkomgeving met ruimte voor eigen inbreng en de mogelijkheid tot het volgen van de benodigde opleidingen en cursussen. Meer informatie over NRVT kan worden gevonden op: https://www.nrvt.nl/ .

Wat bieden zij?

NRVT biedt een jaarcontract dat bij gebleken geschiktheid overgaat in een vast dienstverband. Je krijgt een salaris tussen de € 3.000,- en € 5.000,- bruto per maand, 13e maand, vakantietoeslag en een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.

Publicatiedatum

11-08-2023

Contactpersoon

Hoogendoorn

(Junior/Medior)...

Vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Theo Hoogendoorn via onderstaande contactmogelijkheden.
Theo Hoogendoorn

Werkwijze

Stap 1Persoonlijke kennismaking

Als wij kansen voor jou zien richting een vacature waar je op hebt gesolliciteerd of een andere vacature die voor jou interessant kan zijn, plannen we een persoonlijk kennismakingsgesprek in. In sommige gevallen bieden wij hier ook een persoonlijkheidstest aan. Wij zijn gecertificeerd in Management Drives.

Stap 2Voorstellen bij de opdrachtgever

Als ook jij enthousiast bent over de vacature, stellen we je voor bij onze opdrachtgever. Die ontvangt van ons informatie over jou. Als je op gesprek mag, bereiden we je uitgebreid voor.

Stap 3Na afloop van het traject

Als je eenmaal geplaatst bent bij de opdrachtgever, houden we graag contact met jou. We maken een lunchafspraak om te bespreken of jouw nieuwe werkplek bevalt en of we gezamenlijk de juiste beslissing hebben gemaakt.

PropertyPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.