Utrecht
32 - 40 uur
MBO HBO
Vind jij afwisseling in je werk belangrijk, voel je je prettig in een professionele werkomgeving met gedreven collega's, maar houd je ook van gezelligheid op je werk? Dan is de functie van Commercieel medewerker binnendienst wellicht iets voor jou!
Dit is de kans om aan de slag te gaan voor een toonaangevend kantoor met drie vestigingen in de regio Utrecht en zoeken wij specifiek een organisatorisch talent voor het kantoor in Utrecht. Ben jij het visitekaartje van een organisatie, zie je kansen en heb je affiniteit met de makelaardij, lees dan snel verder.

Commercieel medewerker binnendienst, Molenbeek Makelaars Utrecht

Nieuw

Wat ga je doen als commercieel medewerker binnendienst

Je zult ondersteuning bieden aan onze woningmakelaars voor verdere groei en versteviging van onze positie op de Utrechtse woningmarkt. De werkzaamheden lopen uiteen van het ondersteunen van de woningmakelaars tot het zelfstandig oppakken van werkzaamheden. In de dagelijkse praktijk bestaat dat uit het inplannen van afspraken, commerciële gesprekken voeren met prospects, maken van brochures, opdrachten en opstellen van koop- en huurovereenkomsten en het voorbereiden en uitwerken van taxaties. De mogelijkheid bestaat dat jij je doorontwikkelt en de aanvullende theorie- en praktijkexamens met goed gevolg aflegt, waardoor je jezelf verder kunt specialiseren.

Wie ben jij?

Een allround betrokken commercieel medewerker die het net zo leuk vindt om met prospects te praten als het voorbereiden en invoeren van taxaties en verkoopgesprekken. Je hebt ervaring in de woningmakelaardij. Daarnaast is ervaring met het werken in Realworks een pré. Verder heb je interesse in mensen en de woningmarkt en is Funda jouw favoriete website.

Je bent bekend met én woonachtig in Utrecht of de directe omgeving. Je bent een teamspeler, communicatief vaardig, commercieel, stressbestendig, enthousiast, representatief en een multitasker die in staat is om overzicht te houden.

Bedrijfsprofiel

Molenbeek Makelaars is een full service makelaarsorganisatie met drie vestigingen met als werkgebied de provincie Utrecht, Amersfoort en het Gooi. Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket, welke zich onder andere richt op aan- en verhuurtrajecten en aan- en verkooptrajecten van kantoren, bedrijfsruimten, woningen en winkels, alsmede vastgoedtaxaties, consultancy, research en beleggingen.
Molenbeek Makelaars maakt onderdeel uit van Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars, één van de grootste makelaarsorganisaties van Nederland. Het samenwerkingsverband bestaat uit dertien regionale makelaars met ruim 600 medewerkers en meer dan vijftig vestigingen verspreid door heel Nederland.

Wat bieden we je?

Een leuke, boeiende en zeer leerzame fulltime functie waarbij er altijd ruimte is om door te groeien. Daarnaast marktconforme arbeidsvoorwaarden, een diversiteit aan werkzaamheden, de mogelijkheid tot het volgen van vakinhoudelijke opleidingen en een open en informele werksfeer in een dynamisch bedrijf.

Publicatiedatum

04-10-2023

Contactpersoon

van Slooten

Commercieel medewerker binnendienst, Molenbeek...

Vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Amber van Slooten via onderstaande contactmogelijkheden.
Amber van Slooten

Werkwijze

Stap 1Persoonlijke kennismaking

Als wij kansen voor jou zien richting een vacature waar je op hebt gesolliciteerd of een andere vacature die voor jou interessant kan zijn, plannen we een persoonlijk kennismakingsgesprek in. In sommige gevallen bieden wij hier ook een persoonlijkheidstest aan. Wij zijn gecertificeerd in Management Drives.

Stap 2Voorstellen bij de opdrachtgever

Als ook jij enthousiast bent over de vacature, stellen we je voor bij onze opdrachtgever. Die ontvangt van ons informatie over jou. Als je op gesprek mag, bereiden we je uitgebreid voor.

Stap 3Na afloop van het traject

Als je eenmaal geplaatst bent bij de opdrachtgever, houden we graag contact met jou. We maken een lunchafspraak om te bespreken of jouw nieuwe werkplek bevalt en of we gezamenlijk de juiste beslissing hebben gemaakt.

PropertyPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.